Liverpool, Ozan'ın Bonservisini Alacak

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Liverpool, sezon sonunda Ozan Kabak'ın bonservisini almak için harekete geçti.

08.04.2021-13:26 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-13:26) Liverpool, Ozan'ın Bonservisini Alacak

Devre arasında Alman ekibi Schalke'den, İngiliz devi Liverpool'un yolunu tutan Ozan Kabak, burada gösterdiği performans ile göz dolduruyor. 21 yaşındaki stoper, önceki gün Devler Ligi'nde takımının 3-1 kaybettiği Real Madrid maçında sahada yer alırken, her şeye rağmen iyi bir performans sergilemişti. Ozan Kabak daha önce çıktığı Şampiyonlar Ligi maçlarında ise gösterdiği performanslar ile 2 defa haftanın takımına girmeyi başarmıştı. 

OZAN İÇİN ÖDENECEK PARA 33 MİLYON EURO

Bu arada İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Kırmızıların, Ozan'ın 33 milyon Euro değerindeki satın alma opsiyonu sezon sonunda kullanmaya hazır olduğu öne sürüldü. Ozan, Liverpool ile bu sezon 9 maça çıktı.

EN PAHALI İKİNCİ TÜRK 

Ozan Kabak bu bedelin  ödenmesi halinde bir Türk için ödenen en yüksek 2 bonservis parası olacak bu alanda lider olan futbolcu ise şuan da Galatasaray'ın kaptanlarından biri olan Arda Turan. Arda Turan için Barcelona , Atletico Madrid'e 35 milyon Euro ödemişti.

GALATASARAY'A 1.5 MİLYON EURO ÖDENECEK   

Galatasaray, Ozan Kabak'ın Liverpool'a transfer olduğu takdirde yetiştirme bedeli olarak tam 1.5 milyon Euro para alacak. Sarı kırmızılı ekip Ozan için ödenecek olan 33 milyon Euro'nun yüzde 5'ini kendi kasasına koyacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal