Vincent Aboubakar'dan Çarpıcı İtiraflar

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışındaki en büyük kozlarından biri haline gelen Vincent Aboubakar, transfer süreci ve sakatlık konusu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

08.04.2021-13:17 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-13:17) Vincent Aboubakar'dan Çarpıcı İtiraflar

29 yaşındaki Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, bu sezon 25 karşılaşmada siyah beyazlı formayı giyerken 15 gol ve 5 asistlik bir katkı sağlayarak Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında bulunan Beşiktaş'a büyük bir katkı sağladı.

Vincent Aboubakar, Beşiktaş'a ikinci gelişi ile ilgili transfer sürecinde ve sakatlık konusu ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Kamerunlu golcü yapmış olduğu açıklamalarda ;

GERİ DÖNDÜM!

Bugün Allah'a şükür tekrar gülebiliyorum. En önemli şey bu. Kariyerimde beni en çok rahatsız eden şey tam zirveye çıkarken yaşadığım sakatlıklar oldu. Ama yeteneğimle birlikte her zaman geri dönmesini bildim.

SAKATLANSAYDIM GERİ DÖNECEKTİM

Birçok kulüp sakatlığım nedeniyle bana endişeyle bakıyordu. Beşiktaş'ın beni transfer etmesi kolay bir tercih değildi. Sözleşmemde eğer Aralık ayından önce sakatlansaydım Porto'ya geri dönme maddem vardı. Çok şükür ciddi bir sakatlık yaşamadım. Beşiktaş çok tutkulu bir kulüp, burada işimi kolaylaştıran birçok harika insan var.

POTANSİYELİMİN FARKINDAYIM 

Çok büyük bir potansiyelimin olduğunu her zaman biliyordum. Belki çok büyük takımlarda oynayamadım ama kapasitemi biliyorum. Kamerun'da teknik direktörümüze de Afrika Kupası'nda finale çıkacağımızı ve orada gol atacağımı söyledim. Neleri yapabileceğimin farkındayım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal