25.10.2023-11:46 (Son Güncelleme:25.10.2023-18:01)


1

Ekranların en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan MasterChef'te gerginlik yine had safhada. Cemre'nin eleme potasından çıkabileceğini düşünerek Metin'i direkt olarak potaya göndermesi ortalığı karıştırdı. Metin, "Gecenin en iyi hamburgeri! 8 kişide tek kazanan adam potada şu an şef!" cümleleriyle yaşadığı şaşkınlığı ifade etmeye çalıştı.



2

Eren’den Cemre’nin bu seçimine, "Bana desin ki: 'Kardeşim sen güçlüsün. Sen git.' sonuna kadar potaya girerim. Ama 'Sen çıkarsın ağabey!' düşüncesi. Yok öyle bir şey." Sözleriyle tepki gösterdi.



3

"Diğer arkadaşları bilemem. Belki çekingen oynayabilirler ama ben öyle oynamak istemiyorum." ifadeleriyle kendini savunan Cemre tepkiler çoğalınca dayanamayıp, "Kusura bakmayın arkadaşlar ama hepinizin elenmesini istiyorum" çıkışında bulundu.



4

Tv8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef'te gerginlik bitmiyor. MasterChef All Star'da hem rakiplerine hem de zamana karşı yarışan yarışmacılar acele ederken zaman zaman dikkatsizliklerine yenik düşerek sıkıntılar yaşıyorlar.



5

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan lazanya yemeği yapmalarını istemişti. Tadımı esnasında ile olanlar oldu.



6

Yarışmanın yeni fragmanına Mehmet Yalçınkaya'nın "MasterChef'teki en büyük günahlardan biri! İki şeften de kılçık çıktı. Seni ciddi şekilde uyarmak istiyorum. All Star'da bitmemiş bir şeyleri derleyip toplayıp tabak çıkarmaya çalışmak ne demek? Kendine gel, burası All Star. Bu gidiş iyi gidiş değil! cümleleri damga vurdu.



7

Bu hatayı yapan yarışmacının kim olduğu ise merak konusu.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr