25.10.2023-11:03 (Son Güncelleme:25.10.2023-18:02)


1

Sabah'ta yer alan habere göre; Eda İynemli eşi Orçun İynemli tarafından darp edildiğini duyurarak hakkında suç duyurusunda bulundu ve eşi için bomba iddialar ortaya attı.



2

İfadesinde eşinin kendisini darp ettiğini ve ayrıca evde uyuşturucu madde imal ederek uyuşturucu kullandığını ihbar etti.



3

Emniyet güçleri bu ihbarın üzerine savcılıktan İynemli’nin evini arama izni aldı.



4

Eşinin,"Beni darp edip evde uyuşturucu üretiyor" dediği Orçun İynemli'nin evine arama yapmaya giden emniyet güçleri evin içerisinde saksılarda yetiştirlen uyuşturucu madde ele geçirdi. Yetiştirdiği uyuşturucu maddelerle birlikte gözaltına alınan oyuncunun ifadesi alınmak üzere karakola sevk edildi.



5

Emniyette ifadesi alınarak adliyeye getirilen oyuncu savcılığa da ayrı bir ifade verdi. İfadelerinde evinde kendi kendine uyuşturucu madde yetiştirmeyi denediğini söyleyen Orçun İynemli, maddeleri satmak için değil sadece kullanmayı amaçlayarak yetiştirdiğini itiraf etti.



6

Yetişen maddelerin hepsinin esrar maddesi olduğunu belirten Orçun İynemli, uyuşturucu satmaktan kazanacağı paraya ihtiyacının olmadığını; oyunculuk, yönetmenlik ve ses sanatçılığından zaten para kazandığını belirtti. Haftada iki-üç kez madde kullandığını ve bağımlı olduğunu itiraf eden İynemli, "Bağımlıyım tedavi olmak istiyorum" ifadelerinde bulundu.



7

Savcılık ifadesinden sonra nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine tutuklanma talebiyle çıkarılan oyuncu Orçun İynemli eşinin aralarındaki tartışmalarından sonrası şikayetçi olduğunu ve bu şikayet ettiği için pişman olduğunu söylerken, kendisinin de uyuşturucu kullandığını belirtti.



8

Oyuncunun adli kontrol altına alınması ve yurt dışına çıkışı yasaklanarak her cumartesi günü karakola giderek imza vermesine karar verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr