Mehmet Özhaseki kimdir, siyaseti neden bırakıyor?

AKP Genel başkan yardımcısı olan Mehmet Özhaseki, siyasetten çekilme kararı aldı. Son katıldığı seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı olan Özhaseki, Seçimi Mansur Yavaş’a karşı kaybetti. Artık emekli olmak isteyen Özhaseki, siyasetten ayrılıyor.

11.06.2022-09:30 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-09:30) Mehmet Özhaseki kimdir, siyaseti neden bırakıyor?

AK Parti’de önemli bir isim olan Mehmet Özhaseki, artık siyaset hayatına devam etmeyecek. Son girdiği seçimlerde istediği başarıyı yakalayamayan Özhaseki, seçimi Mansur Yavaş’a karşı kaybetti. AK Parti genel başkan yardımcısı olan Mehmet Özhaseki, artık emekli olmak istediğini açıkladı. İşte Mehmet Özhaseki’nin o açıklamaları…

Mehmet Özhaseki siyasetten ayrılıyor

Kayseri’de düzenlenen Kocasinan’ın Yıldızları Ödül Töreni’ne katılım sağlayan Mehmet Özhaseki, yaptığı konuşmasında gençleri ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Özhaseki, “Neredeyse 30 yılım şehir hizmetleriyle geçti.”diyerek gençleri işaret eden Mehmet Özhaseki, “Artık siyaseti yavaş yavaş bırakma zamanım geldi”sözlerini ifade etti.

Mehmet Özhaseki

Bu sözleri ile siyasetten ayrılacağını ifade eden Mehmet Özhaseki, konuşmalarına devam ederken şu sözleri dile getirdi:

“Benim belediyecilik hikayem biraz uzun sürdü. 21 yıl, daha sonra da bakanlık görevi ve genel başkan yardımcılığı. Neredeyse 30 yılım şehir hizmetleriyle geçti. Artık yavaş yavaş siyasete ve bu tür işlere veda etme zamanım geldi. Gönül rahatlığı içerisinde herkese elveda derken, içim de bir heyecanla kaplı oluyor. Gözümün arkada olmadığını ifade ederek ayrılmak istiyorum. Allah siz gençlerimizi var etsin. Önünüzü hep açık etsin.İstikbalde hep güzel işler yaparak mutlaka ve mutlaka kendinizi yetiştirip, bu millete faydalı olursunuz diye de dua ediyorum. Sözü uzatmayacağım ama şunu bilin ki çalışmadan olmuyor. Ben buraya gelirken bile gideceğim programlarla alakalı tek tek oturup çalışmak zorunda hissediyorum kendimi.”

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal