Mehmet Faruk Çiçek kimdir, nereli? Nihal Candan eşi Mehmet Faruk Çiçek kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Mehmet Faruk Çiçek hayatı ve biyografisi

Geçtiğimiz günlerde suç örgütüne üye olma ve kara para aklama suçlarından dolayı gözaltına alınan Nihal Candan’ın eşi Mehmet Faruk Çiçek’in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Mehmet Faruk Çiçek kimdir, nereli? Nihal Candan eşi Mehmet Faruk Çiçek kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte Mehmet Faruk Çiçek hayatı ve biyografisi…

21.11.2023-16:48 - (Son Güncelleme: 21.11.2023-16:48)

Dilan Polat Engin Polat çiftinin tutuklanması sonrasında magazin dünyası bu kez Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerden gelen haberlerle sarsıldı. Candan kardeşler, suç örgütüne üye olma ve kara para aklama suçlarından dolayı gözaltına alınmış ve ardından da tutuklanmıştı. Kardeşlerden Nihal Candan hakkında ise dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Nihal Candan, Mehmet Faruk Çiçek adında bir kişi ile evli olduğu ortaya çıktı. Peki Mehmet Faruk Çiçek Kimdir, nereli? Nihal Candan eşi Mehmet Faruk Çiçek kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Nihal Candan evli mi, eşi kim?

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayda detaylar merak edilirken Show Haber'de yer alan bilgiye göre, Nihal Candan 4 ay önce evlendi ama evliliğine dair tek bir paylaşım yapmadı. 28 Temmuz'da iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlenen Nihal Candan'ın nikah görüntüleri de ortaya çıktı. Nikah şahidi Nihal Candan'ın anne ve babası olurken Nihal Candan'ın eşi Mehmet Faruk Çiçek merak edildi.

Mehmet Faruk Çiçek

Gözaltı sürecinde evde olan ve işlemlerin ardından serbest bırakılan Mehmet Faruk Çiçek karısını bu süreçte yalnız bıraktı ve hiçbir anda yanında bulunmadı. Mehmet Faruk Çiçek'in bu sessizliği oldukça dikkat çekti .

Mehmet Faruk Çiçek kimdir?

Seyid Lojistik ve Daim Tobacco'nun sahibi Faruk Çiçek, iş dünyasındaki faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile kamuoyu tarafından takip ediliyor. Nihal Candan ile evlendiği ortaya çıkan Mehmet Faruk Çiçek birçok kişi tarafından merak edildi. Gençlere yönelik hayata geçirmiş olduğu projelerle de yakından takip edilen Mehmet Faruk Çiçek Daim Tobacco ise nargile tütünü imalat ve ihracatında Türkiye'nin öncü firmaları arasında yer almaktadır. Firma, ürünlerini 15 ülkeye ihraç etmektedir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal