24.09.2021-11:35 (Son Güncelleme:24.09.2021-11:58)


1

Ünlü spor yorumculardan Mehmet Demirkol, ünlü medyacı Acun Ilıcalı hakkında ses getirecek bir açıklamada bulundu. Mehmet Demirkol, Acun Ilıcalı'nın Süper Lig ihalesine girebileceğini aktardı.



2

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın futbol aşkı ve futbol merakı biliniyor. Yakın zamanda da Exxen kanalında UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin yayın haklarını alan ünlü medya patronu hakkında, Mehmet Demirkol çok ses getirecek açıklamalar yaptı.



3

Mehmet Demirkol, Acun Ilıcalı hakkında belirttiği konularla gündem oldu. Ünlü spor yorumcusunun Acun Ilıcalı hakkında söylediği sözlerin daha çok konuşulması bekleniyor.



4

Mehmet Demirkol yaptığı açıklamalarda dijital içerik platformu Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı'nın Süper Lig'in yayın haklarının ihalesine gireceğini iddia etti.



5

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol yaptığı açıklamada, Acun Ilıcalı hakkında ilginç bir gerçek ortaya attı. Gazeteci Mehmet Demirkol yaptığı programda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin yeni yayıncısı olan Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı'nın da Süper Lig'i Exxen'de yayınlamak istediğini aktardı.



6

Mehmet Demirkol yaptığı açıklamada, "Acun Ilıcalı ile konuştum, konuşmadan aldığım izlenim Acun Ilıcalı ve Exxen'in Süper Lig yayın hakları ihalesine gireceği ve ihaleyi alacağı yönünde." ifadeler kullandı. Mehmet Demirkol'un bu açıklamaları taraftarların yoğun bir şekilde dikkatini çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR