24.09.2021-10:36 (Son Güncelleme:24.09.2021-10:55)


1

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, sahasında Giresunspor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonunda ise yıldız futbolcu Mesut Özil ile teknik adam Vitor Pereira'nın görüntüleri büyük dikkat çekti.



2

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe sahasında Giresunspor'u konuk etti. Sarı lacivertliler zorlu mücadeleden 2-1 galip gelerek hanesine 3 puanı yazmayı başardı. Kanaryada galibiyet gollerini 2. dakikada Ferdi Kadıoğlu ve 64. dakikada Mesut Özil kaydetti. Misafir takımın ise tek golünü 85. dakikada Souleymane Doukara attı. Fenerbahçe bu galibiyetiyle birlikte puanını 13 e yükseltti ve 4. sıraya yükseldi. Giresunspor ise 1 puanla 19 sırada yer almakta.



3

Maç böyle biterken maç sonunda Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mesut Özil ve Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira arasındaki görüntüler dikkat çekti.



4

Fenerbahçe'nin, Giresunspor'u evinde 2-1 yendiği maçta dikkat çeken anlar yaşandı. Maçın sonunda Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Mesut Özil ile takımın teknik direktörü Vitor Pereira arasında keyifli anlar yaşandığı görüldü. Mesut Özil ile Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira'nın keyifli bir şekilde tokalaştığı objektiflere yansıdı.



5

Fenerbahçe'nin futbolcusu Mesut Özil, geçen lig maçında 2-0 kaybettikleri Başakşehir maçının ardından büyük üzüntü yaşamış ve hocanın kendisine uzattığı elin farkına varmamıştı. Bu durum ikilinin arasında problem var diye aktarılmıştı.



6

Hatta Mesut Özil ile Vitor Pereira'nın ciddi problemler yaşadığı aktarılıyordu. Maç sonunda ikilinin yaşadığı bu görüntü kafalardaki soru işaretlerine son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR