Mehmet Aydın'ın İlk İfadesini İddialarını Avukatı Yalanladı

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın ilk ifadesinde, ailesiyle sorun yaşadığı için teslim olduğu, tüm borçlarını ödeyeceği iddia edilmişti.

04.07.2021-16:50 - (Son Güncelleme: 04.07.2021-16:53) Mehmet Aydın'ın İlk İfadesini İddialarını Avukatı Yalanladı

Aydın'ın Avukat Fatih Kuş, müvekkilinin ailesinin baskısıyla teslim olduğu iddialarının doğru olmadığını söyleyerek, henüz ifade vermediğini aktardı.

İstanbul'a getirilen 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, havalimanındaki işlemlerden sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Avukatları Fatih Kuş, Şehmus Uluç ve Burcu Elüstü ise bugün öğle saatlerinde Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gelerek Mehmet Aydın'la görüşme yaptılar.

"İFADESİNDE HEPSİNE AÇIKLIK GETİRECEK ZATEN"

Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Avukat Fatih Kuş, Mehmet Aydın'ın aile baskısı nedeni ile teslim olduğu iddialarına, "Yok öyle bir şey. Kendisi daha ifade vermedi. İfade vermeden herhangi bir açıklama yapmayacağız" dedi. Tosun lakaplı Mehmet Aydın'ın elinde mağdurların listesi olduğu şeklinde çıkan haberlere ise, "Ona ilişkin de bir açıklama yapmayacağız. Henüz ifade vermedi, ifadesinde hepsine açıklık getirecek zaten. Sonrasında basın açıklaması yapacağız" şeklinde yanıt verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal