Tosuncuk Mehmet Aydın, Türkiye Yolunda: İlk Görüntüler Geldi!

'Tosuncuk' olarak bilinen Mehmet Aydın'ın, Brezilya'da teslim olduktan sonraki ilk fotoğrafları ortaya çıktı.

03.07.2021-13:47 - (Son Güncelleme: 03.07.2021-16:23) Tosuncuk Mehmet Aydın, Türkiye Yolunda: İlk Görüntüler Geldi!

'Tosuncuk' lakabı ile tanınan dolandırıcı Mehmet Aydın, 3 sene evvel, kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden yüksek kâr payı vaadiyle binlerce kişiyi mağdur ederek yurt dışına kaçmıştı. Mehmet Aydın, geçtiğimiz gün şaşırtan bir hamle yaparak Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Türk elçiliğine teslim oldu. Dolandırıcılık suçundan 75 bin yıla kadar hapsi istenen ve Brezilya'dan sınır dışı edilen Aydın, bugün 22:30'da Türkiye'de olacak. Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçakla İstanbul'a gelmek üzere yola çıkan Aydın'ın ilk fotoğrafları paylaşıldı. 


Fotoğraflarda, Aydın'ın polis tarafından ilk gözaltına alındığı an ve uçaktan bir kare yer aldı. Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, 3 sene evvel, kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden yüksek kâr payı vaadiyle binlerce kişiyi mağdur ederek yurt dışına kaçmıştı. Mehmet Aydın, geçtiğimiz gün şaşırtan bir hamle yaparak Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Türk elçiliğine teslim oldu. Dolandırıcılık suçundan 75 bin yıla kadar hapsi istenen ve Brezilya'dan sınır dışı edilen Aydın, bugün 22:30'da Türkiye'de olacak. 

TOSUNCUK'UN İLK FOTOĞRAFLARI 

Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçakla İstanbul'a gelmek üzere yola çıkan Aydın'ın ilk fotoğrafları paylaşıldı. Görüntülerde Aydın'ın, konsoloslukta teslim olduktan sonra polis tarafından üst aramasının yapıldığı anlar ve uçakta çekilen fotoğraf yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal