22.01.2024-10:00 (Son Güncelleme:22.01.2024-18:06)


1

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, son dönemlerde yaptığı garip açıklamalarla, torunu yaşındaki kızlarla çıkan aşk dedikodularıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.



2

Son olarak kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile doğum gününde yaptığı evlilik teklifinin ardından ayrılmalarıyla depresyona giren Erbil, ardından tekrar barıştığı Ceylan ile düğün hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.



3

Erbil'in kızı Yasmin Erbil, babasına dair ilk kez konuşarak bomba açıklamalarda bulundu. Babalık görmediğini söyleyen Erbil, Mali'nin aşk hayatı hakkında da konuştu.



4

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile tekrar barışmıştı. Ceylan'a doğum gününde evlilik teklifi eden Mehmet Ali Erbil bir küsüp bir barıştığı sevgilisiyle düğün hazırlıklarına devam ediyor.



5

Gerek özel hayatıyla gerek yaptığı ilginç açıklamalarıyla gündeme gelen Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil babasına dair bomba itiraflarda bulundu. Oya Çınar'ın Oyalamacalar programının konuğu olan Erbil babasına dair itiraflarıyla çok konuşuldu.



6

Oya Çınar "Hayatta en çok neyin çabasını verdin?" diye sorunca Yasmin Erbil "Yanlış anlaşılmamak, sürekli kendini kontrol etmeye çalışmak... " yanıtını verdi. "Büyürken aile baskısı yaşadın mı?" sorusunu ise genç oyuncu "Çok gördüğümü düşünümüyorum" diye cevapladı. Oya Çınar, "Mehmet Ali Erbil ile ilgili tonla fikir var... Özel hayatında büyümeyi reddeden şımarık çocuk hali gülüp geçtiğin bir şey mi yoksa imtihanı devam ediyor mu?" sorusunu sorunca Erbil, "Devam ediyor" diyerek şunları söyledi: "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. (...) Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem." Oya Çınar Erbil'e açık bir şekilde "Genç kadınlarla birlikte olması..." ifadelerini tekrarlayınca Erbil bu konuya dair de samimi itiraflarda bulundu.



7

Yasmin Erbil "Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum olunca rahatsız ediyor bilmiyorum, insan rahatsız oluyor, artık 27 oldum 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyor" diye konuştu. Yasmin Erbil ayrıca "Babam gibi insanlardan hoşlanmam, uzak dururum" ifadelerini kullanmaktan da geri durmadı. Yasmin Erbil sevgilisi Poyraz hakkında da konuşarak "Survivor'da da onu beğeniyordum ama o gelip beni tavladı. Spor salonunda tanıştık o beni tavladı" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr