22.01.2024-09:20 (Son Güncelleme:22.01.2024-09:42)


1

Şarkıcı Emrah, 2014 yılında Sibel Kirer ile nikah masasına oturmuş ve bu evliliklerini iki çocukla taçlandırmışlardı. Emrah, geçtiğimiz hafta "Benim iki tane evladım var" deyince, uzun senelerdir görüşmediği büyük oğlu Tayfun Erdoğan gündeme gelmişti.



2

Tayfun, geçtiğimiz gün hakkında ortaya sürülen iddialar sonrası çileden çıktı. Emrah'ın oğlu Tayfun, Müge Anlı ve Seda Sayan'dan yardım mı istedi?



3

Emrah Dinçer, yani hafızalara kazınmış ismiyle küçük Emrah, sosyal medya paylaşımlarıyla olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile senelerdir görüşmeyen ve oğlunun görüşmek için sergilediği tüm çabalarını da görmezden gelen Emrah, büyük oğlunun aksine diğer çocukları Elyesa ve Eleysa'ya olan sevgisini sık sık dile getirmekten de gocunmuyor.



4

Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile senelerdir görüşmeyen Emrah, geçtiğimiz hafta çocukları Elyesa ve Eleysa'ya olan sevgisini "Benim iki tane evladım var Elyesa ve Eleysa. Onlar benim her şeyim. Hayatımın anlamları. Oğlum, kızım en güzel aşklarım onlar" sözleriyle belirtmişti.



5

Emrah'ın oğlunu hiçe saydığı bu sözler üzerine, gözler Tayfun Erdoğan'a çevrilmişti. Olay sonrası sessizliği koruyan Erdoğan, geçtiğimiz gün yayılan bir haber sonrası adeta çileden çıktı.



6

Emrah'ın bu sözleri sonrası gözler Tayfun Erdoğan'a çevrilmişti. Tayfun'un Müge Anlı ve Seda Sayan'dan yardım istediği iddiasında bulunan bir sosyal medya sayfası durumu daha da ileri götürdü ve genç ismin "Ölmek üzereyim babama sarılmak istiyorum" dediğini ortaya sürdü.



7

Tayfun Erdoğan sosyal medyadan isyan ederek "Böyle haber yapılır mı babacım amaç ne? 2 prim mi illa peşine mi düşelim böyle haberlerin tabii Müge ablanın da işi gücü yok babamla bizim aramıza aracı olacak bak sen şu işe..." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr