23.01.2024-14:51 (Son Güncelleme:23.01.2024-14:51)


1

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı itiraflarda bulunmuş ve ''çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum" sözleriyle olay olmuştu.



2

Erbil'in bu açıklamaları sosyal medya gündemine oturmuştu. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil de kızı Yasmin Erbil'in bu açıklamalarına karşı sessiz kalmadı.



3

Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar'dan dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuş ve ''Babamın yanında benden küçük kızlar gördüğümde rahatsız oluyorum'' sözleriyle gündeme oturmuştu.



4

Gerek babası hakkında gerek özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Erbil, babası hakkında çarpıcı ifadeler kullanarak, "Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var.



5

Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak." diyen Erbil'in babası hakkındaki açıklamaları sosyal medyada olay oldu.



6

Torunu yaşındaki kızlarla aşk yaşaması ve özel hayatında hiç bitmeyen kaosla gündemi sık sık meşgul eden Mehmet Ali Erbil, kendisinden yaşça küçük kızlarla olan bu ilişkileri ile kızı Yasmin Erbil'i de rahatsız etmiş.



7

Babasının yaşadığı aşklardan rahatsız olduğunu itiraf eden Yasmin Erbil, "Bana babalık yapmadı." diyerek de Mehmet Ali Erbil'e açıkca sitem etti. Erbil; "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. (...) Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem." diye konuştu. Erbil "Kızımın açıklamalarına çok üzüldüm. Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum." dedi. Erbil, babalık sorumluluklarını yerine getiren biri olduğunu ifade ederek kızının sözlerinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr