23.01.2024-14:05 (Son Güncelleme:23.01.2024-14:05)


1

Yer aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Ebru Şahin hamilelik iddiaları hakkında konuştu.



2

Muhabirin hamilelik sorusuna oyuncu, "Sence öyle mi duruyorum her seferinde öyle şeyler çıkıyor ama doğru değil" ifadelerinde bulundu.



3

Bir döneme damga vuran Hercai dizisinde hayat verdiği 'Reyyan Şadoğlu' karakteriyle adını geniş kitlelere adını duyurmuş ve büyük bir çıkış yakalamıştı.



4

Ünlü oyuncu Ebru Şahin, İstanbullu Gelin, Yasak Elma, Hercai, Destan ve son olarak Yüz Yıllık Mucize gibi birçok başarılı projede de yer aldı.



5

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ta forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman ile Ebru Şahin 2 yıl önce evlenmişti.



6

Ünlü çift, Cedi Osman'ın doğduğu Kuzey Makedonya'da dünya evine girmişti. Nikah, göl üzerinde bir teknede kıyılırken çift, davetlilerle birlikte Makedon müzikleri eşliğinde eğlenmişti.



7

Ünlü oyuncunun hamile olduğu iddaları ortalığı karıştırmıştı. Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galasında Ebru Şahin hamilelik söylentilerine dair açıklamalarda bulundu. Şahin, "Sence öyle mi duruyorum her seferinde öyle şeyler çıkıyor ama doğru değil. Gerçek olursa zaten biz bunu paylaşırız " diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr