12.03.2024-12:35 (Son Güncelleme:12.03.2024-12:35)


1

Survivor All Star yarışamcısı Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evinden çuvalla yemek çalması gündeme bomba gibi düştü.



2

Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in sevgilisi müstakbel damadı Survivor Poyraz'ın arkasında durdu. Ünlü şovmen, "Tek başına yapmamış. Bu kadar üzerine gitmesinler" diyerek cezaya sitem etti.



3

Acun Ilıcalı, Survivor All Star'ın önceki akşam yayınlanan bölümünde Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evinden çuvalla yemek çaldığını duyurdu.



4

Acun Ilıcalı, "Sana Survivor tarihinde görülmemiş, yaşanmamış bir ceza vereceğiz. Bu yaptığın cüretteki son nokta. Eğer tek başınaysan 15 ödülden yararlanamayacaksın. İtiraf eden varsa, 'Ben de varım' diyen varsa Poyraz'ın cezasında indirime gideceğiz." diye konuştu.



5

Yasin, Batuhan ve Ogeday'ın itirafının ardından Ilıcalı, Poyraz'ın cezasını 10 ödül oyununa katılamaması olarak değiştirdi.



6

Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Poyraz'ı destekledi.



7

Söylemezsem Olmaz'a konuşan Mehmet Ali Erbil, "Poyraz gayet saygın bir aileden geliyor. İnsan açlıkla her şeyi yapar ki sadece tek başına yapmamış. Bu kadar üzerine gitmesinler" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr