12.03.2024-11:59 (Son Güncelleme:12.03.2024-11:59)


1

Bir zamanların Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Taş Kafa karakteriyle tanınan oyuncu Cem Cücenoğlu mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90'a kadar düşmüştü. 60 kilo verip filinta gibi olan ünlü isim evlilik yolundaki ilk adımı atmıştı.



2

'Ustura Kemal', 'Poyraz Karayel', 'Her Yerde Sen' ve son olarak 'Ben Bu Cihana Sığmazam'da rol alan Cem Cücenoğlu, mezzo-soprano sevgilisi Asude Karayavuz'a evlilik teklifinde bulunmuştu. Cem Cücenoğlu, opera sanatçısı Asude Karayavuz ile hayatını birleştirdi.



3

Cücenoğlu'nun İtalya'da konser verip Türkiye'ye gelen sevgilisine kebapçıda evlilik teklifi ettiği biliniyor. Yer aldığı Poyraz Karayel dizisinde 'Taş Kafa' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu yaşadığı değişimi ile magazin gündemini sallamıştı.



4

Ünlü oyuncu, geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya kadar düştü. Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo ile adeta bambaşka birine dönüştü.



5

Müzisyen Zeynep Eylül Üçer ile Nisan 2019'da boşanan oyuncu, mezzo-soprano sevgilisi Asude Karayavuz ile evlilik yolundaki ilk adımı atmıştı. Cem Cücenoğlu, mezzo-soprano sevgilisi Asude Karayavuz'a evlilik teklifinde bulunmuştu.



6

Çift, aile arasında yapılan sade bir törenle sözlenmişti. Oyuncu, müstakbel eşiyle yer alan bu fotoğrafına, "Bir ömür, tek yürek, iki de çocuk" notunu düşmüştü.



7

Cücenoğlu'nun, İtalya'da konser verdikten sonra ülkeye dönen sevgilisi Karayavuz'a kebapçıda evlilik teklifi ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr