09.01.2020-14:49 (Son Güncelleme:27.04.2024-00:25)


1

Prens Harry ve eski oyuncu olan eşi Meghan Markle, İngiltere Kraliyet ailesindeki görevlerinden çekildiğini duyurmuştu. Geçtiğimiz gün The National'ın Londra'daki Dorfman Tiyatrosu'na ziyarette bulunan Maghen Markle'ın evlilik yüzüğünü takmaması dikkat çekti.



2

Meghan Markle ve Dük Prens Harry geçtiğimiz gün yaptıkları açıklama ile dünya gündemine oturmuştu. Meghan Markle hakkında ilginç bir detay ortaya çıktı.



3

Düşes Markle, The National'ın Londra'daki Dorfman Tiyatrosu'na ziyarette bulundu. Güzelliği ve giyim tarzıyla herkesi büyüleyen Markle'ın yüzük takmaması kafaları karıştırdı.



4

Çift Kraliyet Ailesi'nden ayrılık haberini 'Aylar süren derin düşünce ve fikir alışverişi sonucu, bu yıl bir değişim yapma ve bu kurum içinde kendimize daha yenilikçi bir rol biçimlendirmeye başlama kararı aldık.



5

Kraliçe'ye tam desteğimiz sürerken, Kraliyet ailesindeki 'üst düzey' görevlerimizden çekildiğimizi ve ekonomik olarak bağımsızlığımızı kazanma yolunda çalışmaya başlayacağımızı söylemek isteriz' açıklaması ile duyurmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr