Megalodon film çekimleri nerede yapıldı? Megalodon filmi konusu ve oyuncuları!

Bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak olan Megalodon filmi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Korku ve gerilim türünde olan film, okyanus'un sığ sularında geçmektedir. Soyunun tükendiği düşünülen megalodon adlı köpek balığının saldırısına uğrayacak olan bir grubun başından geçenlere yer verilecektir. Peki, Megalodon filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

30.05.2022-19:17 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-19:17) Megalodon film çekimleri nerede yapıldı? Megalodon filmi konusu ve oyuncuları!

Bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak olan Megalodon filmi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Korku ve gerilim türünde olan film, okyanus'un sığ sularında geçmektedir. Soyunun tükendiği düşünülen megalodon adlı köpek balığının saldırısına uğrayacak olan bir grubun başından geçenlere yer verilecektir. 

MEGALODAN

Megalodon filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Korku ve gerilim filmlerini seven kişiler, bu akşam ATV ekranının başına geçmeliler. Tipik bir köpek balığı saldırısına uğrayacak olan bir topluluğun kaçış hikayesine yer verilecek. Başrolünde John Statham yer almaktadır. Meg ; Derinlerdeki Dehşet, tarih öncesinde yaşayan bir canavarın durdurmaya çalışan Jonas Taylor'ın hikayesi olarak anlatılmakta. Uluslararası bir deniz altı gözlem programına dahil bulunan derin deniz sualtısı, soyunun geçmiş zamanlarda tükendiği bilinen bir kocaman yaratığın saldırısına uğrayacaktır. Hasar alan denizaltı ile içinde kapana sıkışmış olan kişiler, Pasifik Okyanusun en derin yerinde kalacaklardır. 

Vizyoner Çin okyanus bilimcisi, kızı Suyin'in isteksizliğine rağmen, içinde bulunan kişileri kurtarmak amacıyla derin deniz kurtarma dalgıcı olan Jonas Taylor'u tutarak canavardan kurtulmayı amaçlar. Taylor'un bu canavarla ilk karşılaşması değildir. Önceden de karşılaşması bulunmaktadır. Tarihten önce, 2,5 milyar yıl öncesinde soyunun yok olduğu bilinen 23 metre olan Megalodon'dan, deniz altında bulunan kişileri kurtarmayı hedefleyerek kendi hayatını da riske atacaktır. Bu sayede korkularına da meydan okuyarak, en korkunç canavarla yüzleşmeyi gerçekleştirecektir.

Filmin en merak edilen oyuncu kadrosunda ise, Jason Statham, Bingbing Lİ, Rainn Wilson ve Cliff Curtis yer almaktadır. Film ise Yeni Zellanda'nın Hauraki Körfezinde çekilmiştir. 

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal