Kasaba Doktoru sezon finali ne zaman, hangi tarihte? Kasaba Doktoru dizisi sezon finali tarihi değişti

TRT 1 ekranlarında Nisan ayında yayın hayatına başlayan Kasaba Doktoru sezon finali tarihini yayınlamasının ardından bu tarihte yine bir değişikliğe gitti. Peki, Kasaba Doktoru dizisinin sezon finali ne zaman, hangi tarihte? Kasaba Doktoru'nun merak edilen sezon finali tarihi...

30.05.2022-19:09 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-19:09) Kasaba Doktoru sezon finali ne zaman, hangi tarihte? Kasaba Doktoru dizisi sezon finali tarihi değişti

TRT 1ekranlrının kısa sürede sevilen ve takip edilen dizileri arasına giren Kasaba Doktoru dizisinde sezon finali kararı alınmıştı. Fakat gelen son haberlere göre Kasaba Doktoru dizisi, sezon finali tarihini erteledi. Bunun üzerineyse diziseverler Kasaba Doktoru'nun ne zaman sezon finali vereceğini araştırmaya başladı.

Kasaba Doktoru

Kasaba Doktoru sezon finali ne zaman, hangi tarihte?

Kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin sezon finali tarihinin değişmesinin öğrenilmesiyle birlikte pek çok kişi dizinin ne zaman biteceğine dair araştırmalara başladı.

Nisan ayında içerisinde ilk bölümüyle izleyenlerin beğenisine sunulan Kasaba Doktoru dizisinin yönetmen koltuğunda Arda Sargün otururken, başrollerini ise Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever paylaşmaktadır. Dizi 11'inci bölümünde sezon arası vereceğini duyurmuştu. Daha sonra ise dizinin sezon finali tarihinin değiştirildiği öğrenildi. Kasaba Doktoru dizisi 11'inci bölümde değil de 1 Temmuz Cuma akşamı yayınlanacak olan 13'üncü bölümü ile sezon arası verecek.

İlk sezonuna 13. bölümüyle ara verecek olan Kasaba Doktoru dizisi bu cuma 9'uncu bölümü ile saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında!

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal