07.02.2022-12:23 (Son Güncelleme:07.02.2022-12:23)


1

Medipol Başakşehir'de yaşanan ayrılık gündeme bomba gibi düştü. Süper Lig'deki ara transfer dönemi öncesinde futbolcunun sözleşmesi feshedildi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de transferde heyecanlı günler yaşanmaya devam ediyor.



3

Ara transfer döneminde Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Medipol Başakşehir'de yönetim düğmeye bastı.



4

Transfer bombalarını arka arkaya patlatması beklenen Medipol Başakşehir'de yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle kadroda yer açma açısından Portekizli futbolcu ile yollar ayrıldı.



5

Turuncu lacivertli ekip 31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Miguel Vieira'nın sözleşmesini oyuncuyla karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak feshetti.



6

' Futbolcumuz Miguel Vieira’nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Vieira’ya bugüne kadar vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz. ' ifadelerine yer verildi.



7

Medipol Başakşehir'e 2019-2020 sezonunda Wolfsberger'den 1.3 milyon euroluk bonservis ücreti ile transfer olan Miguel Vieira, turuncu lacivertli forma ile sadece 6 kez süre alabilmiş gol ve asist katkısı sağlayamamıştı.



8

Miguel Vieira, Başakşehir forması giydiği dönemde 2 kez Belçika Ligi ekiplerinden Waasland-Beveren'e kiralık olarak gönderilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR