07.02.2022-12:22 (Son Güncelleme:07.02.2022-14:15)


1

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği yıldız futbolcu Diego Costa'dan sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar geldi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de golcü transferi hız kazanırken takımda son olarak gündeme gelen isim dünya yıldızı Diego Costa olmuştu. Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsünün transferini heyecanla bitirmesi beklenirken golcü futbolcudan dikkat çeken açıklamalar geldi.



3

Futbolcu yaptığı açıklamalar ile Fenerbahçeli taraftarları oldukça heyecanlandırdı. Türkiye'de transfer pazarının kapanmasına bir gün kala futbolcuyla ilgili yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.



4

Diego Costa Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'den çok sayıda menajerin kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Bazı kulüpler için sahte yetki belgeleri gönderildiğini ve bu duruma çok şaşırdığını belirten dünya yıldızı, 'Kulüp başkanlarıyla görüntülü konuşmak için saat randevusu almaya çalışıyorlar'.



5

'Benim ve avukatımın yetki verdiği bir menajer var, Türkiye kanadından işleri o yürütüyor' ifadesini kullanan Diego Costa, kendisi hakkında yapılan transfer haberlerinden sıkıldığını söyledi. Rusya'nın Zenit ve Krasnador'dan resmi telif aldığını vurgulayan Diego Costa, "Türkiye’de yetki verdiği menajerimin Fenerbahçe ile işi sonuçlandırmasına göre karar vereceğim.' şeklinde konuştu.



6

Diego Costa'nın 2 milyon Euro'luk bir ücretle Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı aktarılıyor. Diego Costa'nın Fenerbahçe'ye gelmesi için görüşmeleri yedek yönetim kurulu üyelerinden Selahattin Baki'nin yaptığı öğrenildi.



7

Brezilya asıllı İspanyol dünya yıldızı Diego Costa, Atletico Madrid ve Chelsea ile önemli şampiyonluklar yaşadı.



8

Costa, son olarak formasını terlettiği Brezilya'nın Atletico Mineiro takımından ocak ayı itibariyle ayrıldı. Kariyerinde 495 karşılaşmaya çıkan futbolcu, 186 kez gol sevincinde bulundu 72 kez ise asist yaptı. İspanya Milli Takımı formasıyla 24 kez sahaya çıkan futbolcu 10 gol atma başarısı gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR