07.02.2022-11:29 (Son Güncelleme:07.02.2022-11:29)


1

TRANSFERİ BÜYÜK YANKI UYANDIRDI!

TRANSFERİ BÜYÜK YANKI UYANDIRDI!

Süper Lig devlerinden Trabzonspor transfere hız kesmeden devam ediyor. Bordo mavililer kadrosuna kış transfer döneminde kattığı yıldız futbolcularla büyük ses getirdi. Son olarak yaptığı genç transferler ile büyük ses getiren takımda yine bir genç yıldız daha transfer edildi. Trabzonspor, Bayer Leverkusen'in 18 yaşındaki futbolcusu Emrehan Gedikli'yi transfer etti. Yapılan bu transfer çok büyük yankı uyandırdı.



2

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Emrehan Gedikli 25 Nisan 2003 tarihinde Almanya'nın Oberhausen kentinde doğdu. Futbola ise Almanya'nın FC Mül. takımında başladı. Ardından Leverkusen altyapısına gitti. Leverkusen takımında sergilediği başarılı futbolla Leverkusen'ın A takım seviyesine yükseldi. Emrehan Gedikli, Almanya milli takımının alt yaş takımlarında da forma giydi. Futbolcu son olarak Süper Lig devi Trabzonspor'a transfer oldu. Genç yıldızın Trabzonspor'a transferi büyük yankı uyandırdı. Trabzon şehrinde genç yeteneğin transferi heyecanla karşılandı.



3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Emrehan Gedikli; FC Mül, Bayer Leverkusen ve Almanya alt yaş takımlarının formasını giydi.



4

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

Emrehan Gedikli kariyeri boyunca çıktığı 58 karşılaşmada 56 gol attı ve 4 asist yaptı. Futbolcu bu anlamda gösterdiği performansla dikkatleri epey üzerine çekti.



5

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Ana mevkisi santrafor Emrehan Gedikli olan yan mevki olarak ise sağ kanat pozisyonunda görev alabiliyor. Futbolcu hücumda gösterdiği etkili performansla pek çok takımın büyük ilgisini çekmiştir.



6

KAÇ YAŞINDADIR?

KAÇ YAŞINDADIR?

Emrehan Gedikli 25 Nisan 2003 doğumludur. Yani 18 yaşındadır.



7

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Genç futbolcu Emrehan Gedikli Almanya doğumludur aslen ise Türktür. Trabzonspor'un yeni genç yıldızı Almanya milli takımının alt yaş kategorilerinin formasını terletmiştir.



8

BOYU NEDİR?

BOYU NEDİR?

Trabzonspor'un yeni genç yıldızı Emrehan Gedikli'nin boyu 1.87'dir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR