07.02.2022-11:20 (Son Güncelleme:07.02.2022-11:20)


1

Galatasaray'da haftalardır alınan kötü sonuçların ardından beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedildi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, haftalardır kabus dolu günler geçiriyor. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından sarı kırmızılılar Spor Toto Süper Lig'de kendisi küme düşme hattının hemen yukarısında bulurken şampiyonluk yarışının bir hayli uzağında kaldılar.



3

Galatasaray'da kaos hali devam ederken bugün beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcu Mbaye Diagne'nin sözleşmesi feshedildi.



4

2018-2019 sezonunda Süper Lig ekibi Kasımpaşa'dan tam 13 milyon euroluk bonservis ücretiyle Galatasaray'a transfer olan Mbaye Diagne, sarı kırmızılı formayla bugüne kadar çıktığı 62 karşılaşmada 26 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.



5

Mbaye Diagne, Galatasaray formasıyla 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupa şampiyonluğu kazanırken 1 kez de gol kralı olma sevincini yaşamıştı.



6

Galatasaray'da forma giydiği dönemde Brügge ve West Bromwich'de kiralık olarak forma giyen Mbaye Diagne, kiralık olarak gittiği takımlarda başarılı olamamıştı.



7

Bu sezon ise Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 23 karşılaşmada süre alan Mbaye Diagne, bu müsabakalarda 4 gol ve 2 asistlik bir performans sergileyerek beklentilerin altında kalmıştı.



8

Galatasaray'dan kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yapılması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR