07.02.2022-10:29 (Son Güncelleme:07.02.2022-20:00)


1

Trabzonspor, transferde son olarak Bayer Leverkusen'in 18 yaşındaki forveti Emrehan Gedikli ile anlaştı.



2

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kış transfer döneminde yaptığı transferlerle büyük yankı uyandıran Trabzonspor son olarak kadrosuna sürpriz bir ismi daha dahil etti. Bordo mavililer kadrosuna Alman ekibi Bayer Leverkusen'in formasını terleten 18 yaşındaki forvet futbolcusu Emrehan Gedikli'yi kattı.



3

Son zamanlarda genç futbolcu transferine önem veren bordo mavililer kadrosuna oldukça sürpriz bir ismi transfer etti. Trabzonspor, Bayer Leverkusen'in 18 yaşındaki genç yeteneği Emrehan Gedikli'yi getirdi.



4

Futbolcunun transferinde imzaların kısa sürede atılması ve yapılan anlaşmanın detaylarının kısa sürede öğrenileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu anlamda futbolcuyla ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor.



5

18 yaşındaki Emrehan Gedikli, futbol kariyerine Almanya'nın FC Mül takımında başladı. Ardından Bayer Leverkusen altyapısına gitti.



6

Bayer Leverkusen altyapısında oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken futbolcu ardından takımın A seviyesine yükselmeyi başardı.



7

Gurbetçi futbolcu, Leverkusen'in 19 yaş altı takımının formasını Almanya gençler kupasında terletti. 18 yaşındaki futbolcu bu sezon çıktığı 6 karşılaşmada 10 kez fileleri havalandırdı. Almanya milli takımının altyapılarında da forma terleten Emrehan, milli forma ile bu sezon çıktığı 3 karşılaşmada 1 gol attı.



8

Yapılan bu transfer büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR