26.01.2022-14:21 (Son Güncelleme:31.01.2022-09:35)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de ara transfer döneminde oldukça hareketli saatler yaşanıyor.



2

Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile Başkan Göksel Gümüşdağ arasında gerçekleştirilen transfer görüşmelerinde çeşitli isimler gündeme alınmıştı. Edin Visca'nın ayrılığının ardından transfer döneminde mutlaka bir kanat oyuncusu transfer etmek isteyen Başakşehir'de yönetim düğmeye bastı.



3

Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun Medipol Başakşehir yönetiminden transferdeki isteğinin ülkemizde bir dönem Kasımpaşa forması giyen ve şimdilerde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da forma giyen Trezeguet olduğu öğrenildi.



4

Trezeguet transferi için Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun isteği üzerine düğmeye basan Başakşehir yönetimi İngiliz ekibiyle görüşmelere hız kesmeden başladı.



5

Aston Villa'da tamamen gözden çıkarılmış olan Mısırlı yıldız bu sezon sadece 1 karşılaşmada forma giyme şansı yakalarken aynı zamanda takımdan ayrılma ihtimaline de kesin gözüyle bakılıyor.



6

Mısırlı yıldızın transferi için Aston Villa ile pazarlıklarını sürdüren Başakşehir yönetiminin 2.5 milyon euroluk bir bonservis ücreti karşılığında transferi tamamlamasına kesin gözüyle bakılıyor.



7

Medipol Başakşehir ve Aston Villa arasında Trezeguet transfer için gerçekleştirilen görüşmelerin kısa bir süre içerisinde tamamlanması beklenirken tarafların transferi resmen açıklaması bekleniyor.



8

27 yaşındaki Trezeguet, 2017-2018 sezonunda ilk olarak kiralık olarak ardından 2 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'ya transfer olmuştu. Kasımpaşa formasıyla toplamda 71 karşılaşmada süre alan Trezeguet bu karşılaşmalarda 25 gol ve 18 asistlik bir katkıyla oynamayı başardı. Ardından 2019-2020 sezonunda ise Trezeguet, tamı tamına 10 milyon euroluk bonservis ücretiyle birlikte İngiliz ekibi Aston Villa'ya imza atmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR