26.01.2022-12:59 (Son Güncelleme:26.01.2022-13:45)


1

Galatasaray'da Burak Elmas tarafından göreve getirilmesi hedeflenen Luis Campos'un, sarı kırmızılılar ile çalışmayı kabul etmediği öğrenildi.



2

Avrupa'da transfer sihirbazı olarak anılan Luis Campos'un, sarı kırmızılılar ile çalışma durumu büyük yankı uyandırmıştı. Fakat ünlü futbol adamı ile ilgili son yaşananlar sarı kırmızılı camiada büyük hayal kırıklığına neden oldu.



3

Domenec Torrent'in takımın başına gelmesinin ardından yeni bir sportif direktör getirmek için çalışmalara başlayan Elmas yönetimi, transfer sihirbazı olarak bilinen ünlü sportif direktör Domenec Torrent'i takımda görevlendirmek istemişti. İstanbul'a gelen ve Trabzonspor derbisini yerinden takip eden ünlü futbol adamından çok kritik bir karar geldi.



4

İstanbul'a gelen ve Galatasaray'ın Kasımpaşa ile Trabzonspor maçlarını yerinden izleyen Campos'un Türkiye'den ayrıldığı öğrenildi.



5

Luis Campos'un kendisine gelen teklifi reddettiği aktarıldı. Luis Campos'un bu teklifi kabul etmemesinde kulübün içinde bulunduğu kriz ortamının olduğu aktarılıyor.



6

Luis Campos ile ilgili gelen bu haber büyük yankı uyandırdı.



7

Burak Elmas'ın Luis Campos'un takımda görevlendirilmesine büyük önem verdiği biliniyordu.



8

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın, takım ile ilgili aldığı kararalar merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR