Medipol Başakşehir Tolga Ciğerci ile yollarını ayırdı mı? Tolga Ciğerci’nin yeni takımı belli oldu mu? Başakşehir ile sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci Antalyaspor ile anlaşmaya çok yakın

Medipol Başakşehir’de 1.5 sezondur forma giyen Tolga Ciğerci, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte İstanbul ekibi ile yollarını ayırdı. Tolga Ciğerci’nin yeni takımı belli oldu mu? Tolga Ciğerci Antalyaspor ile mi anlaşacak?

23.06.2022-09:02 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-09:02) Medipol Başakşehir Tolga Ciğerci ile yollarını ayırdı mı? Tolga Ciğerci’nin yeni takımı belli oldu mu? Başakşehir ile sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci Antalyaspor ile anlaşmaya çok yakın

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte İstanbul ekibinden ayrılan Tolga Ciğerci’nin kulübüyle yeni sözleşme imzalamamış olması büyük şaşkınlık yaratmıştı.

Kulüpten resmi açıklama yapıldı

Medipol Başakşehir Kulübü’nden sözleşmesi sona ererek takımdan ayrılan Tolga Ciğerci ile ilgili olarak resmi açıklama yapıldı. Başakşehir’den yapılan açıklamada ;

‘ Turuncu-lacivertli formamız altında 1.5 sezondur oynayan ve sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci ile yollarımız ayrılmıştır. Başarılı futbolcuya kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz. ‘ ifadelerine yer verildi.


Tolga’nın Başakşehir kariyeri

Medipol Başakşehir formasıyla toplam 47 karşılaşmaya çıkan 30 yaşındaki Tolga Ciğerci, bu maçlarda 2 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Tolga Ciğerci’nin yeni takımı…

30 yaşındaki tecrübeli futbolcu Tolga Ciğerci’nin Medipol Başakşehir ile olan sözleşmesinin sona ererek bonservis ücretini eline almasıyla birlikte ismi Süper Lig’den birçok isimle anılmaya başlanmıştı. Tolga Ciğerci’nin transferinde Antalyaspor’un bir adım önde olduğu öğrenilirken, Nuri Şahin’in Tolga Ciğerci ile bizzat görüşerek transfere ikna etmek üzere olduğu konuşuluyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal