Fenerbahçe Youtube Katıl nedir, fiyatı ne kadar? FB Youtube katıl nasıl izlenir?

Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının maçlarını Youtube kanalı üzerinden nasıl seyredileceğinin araştırmasını yapıyorlar. Fenerbahçeli taraftarları çok özel sürprizlerin beklediği özelliğin fiyatı da sorgulanıyor. Peki, Fenerbahçe Youtube Katıl hakkında detaylar..

22.06.2022-17:30 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-17:30) Fenerbahçe Youtube Katıl nedir, fiyatı ne kadar? FB Youtube katıl nasıl izlenir?

Youtube kanallarında geçtiğimiz yıl kullanıcılar için çok önemli bir özellik olan "Katıl" butonu devreye alındı. Bu özelliği kullanan tüm kanallar, izleyicilerinin özel içeriklerden yararlanmaları sağlanıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü'de bu kapsamda Fenerbahçe Youtube Katıl özelliğini devreye aldı. Sarı-lacivertli taraftarlar Fenerbahçe katıl butonuyla kendileri için hazırlanan sürprizleri görebiliyorlar. Peki, Fenerbahçe Youtube Katıl fiyatı nedir, nasıl izlenir?

FB Youtube katıl nasıl izlenir

Fenerbahçe Youtube katıl nasıl izlenir?

Fenerbahçe Spor Kulübü, YouYube uygulamasının kullanıma sunduğu 'Katı' butonunu Türkiye'de ilk kullanan kulüp oldu. Aktif olarak açık olan buton tüm taraftarların erişimine açıldı.

Sarı-lacivertli taraftarlar YouTube linkine ulaşabilmek ve 'Katıl'butonunu aktif hale getirebilmek için 'https://www.youtube.com/watch?v=CxtV5bVy-7U&feature=youtu.be' bağlantısını kullanabilirler.

Fenerbahçe Youtube Katıl fiyatı ne kadar?

Fenerbahçe'nin YouTube KATIL uygulamasının içeriğinde sarı-lacivertli taraftarları çok özel sürprizler bekliyor. Üç ayrı üyelik paket içeriği solan uygulamada taraftarlar "Beyaz" paket için 5 TL, "Sarı" paket için 15 TL ve "Lacivert" paket için de 25 TL ödemem yapmaları gerekiyor.

Bu paketlerin içinde bağlılık rozetleri, özel olarak hazırlanan emojiler, takımın günlük antrenmanları, maç gününe ilişkin yayınlar, eğlence dolu içeriklerin yanı sıra, Fenerbahçe'nin altyapısının karşılaşmaları ve maç özetleri de yer alıyor. İçerik içine aynı zamanda kamera arkası görüntülere de yer veriliyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal