08.12.2021-15:51 (Son Güncelleme:08.12.2021-17:14)


1

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu takımının durumu ve transferlerle ilgili dikkat çekecek sözler söyledi.



2

Medipol Başakşehir Teknik direktörü Emre Belözoğlu'ndan gündeme dair dikkat çeken açıklamalar geldi. Emre Belözoğlu bu sezonki şampiyonluk yarışı ve transferlerle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



3

Emre Belözoğlu yaptığı açıklamada, 'Teknik direktörlük zor bir meslek, takımın potansiyelini biliyordum. Aykut Kocaman'dan iyi bir ekip devraldım. Futbolcu kardeşlerime oynatmak istediğim oyunu ezberletmeye çalışıyorum. Futbolda öğrenme diye bir şey yoktur, alışkanlıklar ve tekrarlar vardır. İnandığınız oyunu tekrar eder, alışkanlık haline getirirseniz o takım, o oyunu oynamaya başlar. Bir teknik adamın oyun felsefesi çok daha değerlidir. Futbolcularıma her maçı kazanmamız gerektiğini belirtiyorum.'



4

Emre Belözoğlu, Trabzonspor ile ilgili açıklamasında 'Abdullah Hoca geldikten sonra en başarılı takım Trabzonspor. Birlikte çok iyi bir ivme yakaladılar. Trabzonspor'u çok ciddi avantajlı görüyorum. Zor maçları var ama hiçbir zaman oyun disiplininden kopacaklarını zannetmiyorum.' ifadelerine yer verdi.



5

Emre Belözoğlu transferler ile ilgili yaptığı açıklamada ise, 'Başakşehir ile şampiyonluk... Niye olmasın? Başakşehir ile şampiyonluk... Niye olmasın? Transferde Visca ile alakalı bir gündem yok. Visca'nın kalmasını isterim.



6

Hayallerimiz var. Sinan Gümüş'le alakalı hiçbir tasarrufumuz yok. Oğuzhan Özyakup'la ilgili bir girişimimiz olmadı. Fakat sezon sonunda fırsatlar doğabilir. Kapılarımızı kapattık gibi algılanmasın.' şeklinde açıklamalarına son verdi. Teknik adamın yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR