08.12.2021-15:05 (Son Güncelleme:08.12.2021-15:23)


1

İngiltere Championship takımlarından Hull City'yi satın almak üzere olan Acun Ilıcalı ilk transferini ise Türkiye'den yapmayı planlıyor.



2

Acun Ilıcalı'nın, Bursaspor formasını terleten Emirhan Aydoğan ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



3

Hollanda Eredivise takımlarından Fortuna Sittard'ı satın almasının ardından hisselerini devreden ve İngiltere Championship takımlarından Hull City'i satın almak üzere olan Acun Ilıcalı'nın yeni takımına ilk transferini Türkiye'den yapacağı öğrenildi.



4

Acun Ilıcalı'nın yeşil-beyazlıların 24 yaşındaki futbolcusu Emirhan Aydoğan için nabız yokladığı ve kısa süre içerisinde Bursaspor yönetimi ile görüşme yapacağı aktarıldı.



5

Geçtiğimiz zamanlarda Emirhan Aydoğan'a olan güvenini dile getiren Bursaspor Başkanı Hayrettin Gülgüler, 'Emirhan yıllarca bugünlere gelmek için çabaladı, hiçbir zaman yılmadı, kiralık gitti, kendisini geliştirdi ve en sonunda geri dönerek kaptanlık mertebesine kadar yükseldi. Geçen sezon sadece takımımızın değil, ligin de en değerli oyuncusu oldu. Her oyuncunun düşüşleri, yaşadığı sorunları elbet olacak. Emirhan bu takımın birinci kaptanıdır. Bizlere düşen onu yeniden eski günlerine döndürmektir' ifadelerine yer verdi



6

Bu sezon 12 karşılaşmada forma terleten 24 yaşındaki yıldız orta saha futbolcusu, 3 gol atıp 1 kez de asist yapma başarısında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR