Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman'dan Galibiyetin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Medipol Başakşehir'de haftalardır süren kötü gidişatın ardından Rizespor'a karşı alınan galibiyetin ardından Teknik Direktör Aykut Kocaman düzenlediği basın toplantısında futbol şanslarının geri döndüğünü söyledi.

26.09.2021-21:06 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-21:06) Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman'dan Galibiyetin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor'u 3-0'lık net bir skorla geçen Medipol Başakşehir ligde adeta nefes aldı. Medipol Başakşehir ligde giden kötü gidişatını sona erdirmek istediği karşılaşmada kendi sahasında yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile ilk maçına çıkacak olan Çaykur Rizespor'u konuk etti.

YENİ TRANSFER STEFANO OKAKA KARŞILAŞMAYA DAMGA VURDU

Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında Medipol Başakşehir evinde oynadığı müsabakada baskılı bir oyun sergilerken yeni transferi Stefano Okaka'nın yıldızlaşarak hat-trick yaptığı karşılaşmada sahadan 3-0'lık net bir galibiyet alarak son haftalardaki kötü gidişatını sona erdirerek ligde derin bir nefes aldı.

AYKUT KOCAMAN'DAN GALİBİYETİN ARDINDAN AÇIKLAMALAR

Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Rizespor galibiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

FUTBOL ŞANSIMIZ DÖNDÜ!

Göreve başladıktan sonra kişisel kariyerimdeki en şanssız dönemi yaşadım. Bizim sıkıntılı periyodumuzda karşımızda enerjisi yüksek bir takım olacaktı. Maçın başlarında en büyük kaygımız etkili atak oyuncularıyla beraber bu enerjiyi skora çevirmeleriydi. Rizespor önde baskıyla başladı. Net bir pozisyon verdik. Futbol şansımızın döndüğü an orası demen lazım.

BAŞAKŞEHİR BÖYLE DURUMLARI SAĞDUYU İLE ATLATMIŞ BİR KULÜP

İlk yarının ortalarından sonlarına kadar 2. golü aradık. 2. yarı başında Rize baskısını devam ettirmek istedi. Erken bir golden sonra artık oyunun tamamen kontrolü bize geçti ve farkı artırma şansı yakaladık. Sonunda umarım futbol şanssızlığımızın bittiği maç olması en büyük dileğim. Kişisel olarak geçen haftaki maçtan sonra bir şeyler olmuyorsa o zaman bir şeyleri değiştirmek için kendi adıma da kulüp adına da daha köklü düşünmenin zamanı geliyor. Bu kulüp bu tip durumları yüksek sağduyuyla atlatmış bir kulüp. Bu dönemde de hep yardımcı olundu ama öbür taraftan bir şeyler olmuyorsa düşünmek çok doğal bir süreç olacaktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal