04.01.2022-16:46 (Son Güncelleme:30.01.2022-14:14)


1

Spor Toto Süper Lig'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte arka arkaya aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Medipol Başakşehir'de ligde verilen devre arasında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde hareketli günler yaşanıyor.



2

Medipol Başakşehir'in Bosna Hersekli yıldızı Edin Visca'yı Süper Lig'in lideri Trabzonspor'a göndermesinin ardından Teknik Direktör Emre Belözoğlu, bu boşluğu doldurabilmek adına herkesi şaşkına çeviren bir öneride bulundu.



3

Edin Visca'nın takımdan ayrılmasını hiç istemeyen Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, bu transferin gerçekleşmesini hiç istememesine rağmen imzaların atılması durumunda eski Galatasaraylı yıldızı kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı.



4

Eski Galatasaraylı Henry Onyekuru'nun transfer edilmesini isteyen Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, bu transfer ile birlikte Edin Visca'nın ayrılığının ardından oluşacak olan boşluğu doldurmak istiyor.



5

Henry Onyekuru için eski takımı Galatasaray'da talip olurken sarı kırmızılılar ile bir süredir görüşme halinde olan yıldız futbolcunun transferinde Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu bizzat devreye girdi.



6

Medipol Başakşehir yönetimi de Henry Onyekuru transferi için Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos ile görüşme halinde olurken transferin sonlandırabilmesı adına yapılan pazarlıklarda 2.5 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında taraflar arasında anlaşma sağlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR