04.01.2022-15:29 (Son Güncelleme:04.01.2022-15:51)


1

Başakşehir, Bundesliga'nın Gladbach takımında forma terleten 22 yaşındaki Avusturyalı yıldız Hannes Wolf ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.



2

Başakşehir, Gladbach takımının formasını terleten 22 yaşındaki Avusturyalı futbolcu Hannes Wolf'u sıkı takibe aldı. Emre Belözoğlu'nun futbolcuyla çok yakından ilgilendiği öğrenildi.



3

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in başına geçen Emre Belözoğlu takımla ilk sezonda yakaladığı önemli yükselişi ve başarıyı transferler ile devam ettirmek istiyor. Bu anlamda takımda Emre Çolak transferinin ardından sıradaki isim Avusturyalı futbolcu Hannes Wolf oldu.



4

Takımın Boşnak yıldızı Edin Visca'nın takımdan ayrılması halinde sağ kanat bölgesi için genç Avusturyalı yıldızın transferi ile bu bölgede problem yaşanmaması hedeflenmekte. Bu anlamda futbolcunun transferi için girişimler başlamış bulunmakta.



5

22 yaşındaki Avusturyalı futbolcu Hannes Wolf futbola ilk başladığı Avusturya'da Vasoldberg takımından Salzburg'un altyapısına gitti. Salzburg alyapısında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken futbolcu Almanya'da Leipzig takımının yolunu tuttu. Ardından ise Almanya'nın Gladbach takımına transferi gerçekleşti.



6

Hannes Wolf oynadığı futbolla pek çok takımın dikkatini çeken bir isim haline geldi. Futbolcu ana mevkisi olarak on numara oynamasının yanı sıra sağ kanat ve sol kanatta da çok etkili bir şekilde oynuyabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR