04.01.2022-14:58 (Son Güncelleme:04.01.2022-14:58)


1

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da alt yapıda yetişmesinin ardından A takıma kadar yükselen ve A takımda son olarak kaptanlık görevini üstlenen 24 yaşındaki futbolcu Emirhan Aydoğan, Bursaspor ile olan sözleşmesini feshetti. Emirhan Aydoğan'ın Bursaspor ile olan sözleşmesini feshetmesinin nedeni ise sonradan ortaya çıktı.



2

Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz haftalarda satın aldığı İngiliz ekibi Hull City ile transferi konusunda anlaşma sağlayan Emirhan Aydoğan'ın önümüzdeki günler içerisinde Hull City ile sözleşme imzalayacağı ortaya çıktı.



3

Özellikle Acun Ilıcalı'nın transferin gerçekleşmesini çok istediği ve temasları bizzat kendisinin kurduğu Emirhan Aydoğan transferinde İngiliz ekibi Hull City'nin kısa bir süre sonra anlaşmayı açıklaması bekleniyor.



4

24 yaşındaki oyuncu Emirhan Aydoğan, Spor Toto 1. Lig ekibi Bursaspor ile olan sözleşmesini feshetmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamayla birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmişti.



5

Emirhan Aydoğan : İlk kez 10 yaşımda girdim bu kapıdan Bursasporluluğu doğduğumda kulağıma ismimi okuyan bebeklik arkadaşım Enes'in babası kaptan Mesut Ünal'dan, aynı binada otururken aile kahvaltılarımıza katılan Majeed Mususi, Elvir Baliç ve unutulmaz başkanımız Murat Gülez'in önderliğinde Basri Ukuşer Hocam ve Babam'dan öğrendim.



6

Emirhan Aydoğan : Futbol okuluyla başlayan serüven 97 jenerasyonundaki arkadaşlarımla Vakıfköy'de devam etti. Kulübümüze kazandırdığımız Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarının mutluluğu hiç bir zaman unutulmayacak. A takıma yükselmenin gururunu da kiralık gönderilmenin üzüntüsünü de yaşadım Nasıl olsa bir gün dönecektim Döndüm, kaldığım yerden devam ettim. Kaptanlık bandını taktığım ilk günü hiç unutmayacağım.



7

Emirhan Aydoğan : Zorlu dönemler de yaşadık. Formam için her zaman elimden geleni yaparken, sorumluluktan kaçmadım İnandığım doğrulardan geri adım atmadım ve şimdi ayrılık vakti geldi. Bazen gitmek zorunluluk olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR