31.12.2021-15:57 (Son Güncelleme:31.12.2021-15:57)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Meipol Başakşehir'de ligin devre arasında başlayacak olan ara transfer döneminin açılmasına kısa bir süre kalmışken transferde hareketli dakikalar yaşanıyor.



2



3

Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Başkan Göksel Gümüşdağ arasında gerçekleştirilen kadro planlamaları ve transfer görüşmelerinde başarılı teknik adam Emre Belözoğlu'ndan beklenmedik bir istek geldi.



4

Emre Belözoğlu, Beşiktaş'ın genç yıldızı Güven Yalçın'ı kadrosunda görmek istediği ve potansiyeline oldukça güvendiği öğrenildi.



5

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktörü Emre Belözoğlu ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Beşiktaş yönetiminin kapısını çaldı.



6

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile genç golcü Güven Yalçın'ın transferi konusunda ilk görüşmesini gerçekleştiren Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ golcü oyuncuya talip olduklarını açıkladı.



7

Beşiktaş yönetiminin Medipol Başakşehir'in son olarak iletmiş olduğu sezon sonuna kadar kiralık teklifi için henüz bir yanıt vermediği öğrenilirken transfer döneminin açılmasına kısa bir süre kalmışken teklif için kararını açıklaması bekleniyor.



8

Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları yaşanan teknik direktör belirsizliği nedeniyle Güven Yalçın'ın Medipol Başakşehir transferinde takımda geçici olarak görev alan Önder Karaveli ile bir karar vereceği öğrenildi.



9

Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Önder Karaveli'nin Güven Yalçın'a düzenli olarak forma şansı verirken, potansiyeline güvendiği ve kiralık olarak transferine onay vermek istemeyeceği ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR