31.12.2021-14:50 (Son Güncelleme:31.12.2021-14:50)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de transfer döneminin açılmasına kısa bir süre kalmışken büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Fenerbahçe'de sezon öncesinde yapılan transferlerden beklenen katkı bir türlü sağlanamayınca kadroda büyük değişimler yaşanması bekleniyor.



2

Portekizli teknik adam Vitor Pereira döneminde transfer edilen Max Meyer ismi büyük bir hayal kırıklığı yaratırken sezon ortasında yolların ayrılması ve yerine takviye yapılması bekleniyor.



3

Max Meyer'in menajeri ile takım bulması konusunda görüşme gerçekleştirilirken kısa süre içerisinde takımdan ayrılması bekleniyor.



4

Fenerbahçe yönetiminin yeni transfer hedefinin 26 yaşındaki Alman oyuncu Hany Mukhtar olduğu öğrenilirken ABD ekiplerinden Nashville forması giyiyor.



5

Bu sezon MLS ekiplerinden Nashville forması ile sergilediği performansla büyük bir beğeni toplayan Hany Mukhtar, 33 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 19 gol ve 10 asistlik bir katkı sağlayarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



6

2019-2020 sezonunda Danimarka Ligi ekiplerinden Bröndby'den 2.7 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte MLS ekiplerinden Nashville kadrosuna katılan Hany Mukhtar'ın ABD ekibiyle sözleşmesi 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek oluren kulübünün bu sözleşmeyi 1 sene daha uzatma opsiyonu bulunuyor.



7

Fenerbahçe yönetiminin Hany Mukhtar transferi için ABD ekibi Nashville ile gerçekleştirdiği ilk görüşmenin olumlu sonuçlandığı öğrenildi.



8

Hany Mukhtar transferi için Fenerbahçe'nin 5 milyon euro bonservis ücreti ve sonraki satıştan %25'lik bir pay teklif ettiği öğrenilirken MLS ekii Nashville'in ise bu rakamı yükseltmek adına pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.



9

Ocak ayında başlayacak olan ara tranfer dönemine oldukça kısa bir süre kalmışken Fenerbahçe yönetiminin Hany Mukhtar transferini tamamlamak için tüm maddi şartlarını zorlayacağı ve başlayacak olan ara transfer döneminde anlaşmayı resmiyete dökmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR