31.12.2021-14:10 (Son Güncelleme:31.12.2021-16:24)


1

Galatasaray'da bu sezon istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Christian Luyindama ile Fatih Karagümrük'ün ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Bu sezon oynanan oyunla gerek Galatasaray taraftarını gerek camiayı büyük hayal kırıklığına uğratan takım büyük tepkiler çekmişti. Galatasaray'da bu sezon yoğun tepki alan futbolculardan birisi de Demokratik Kongolu futbolcu, Christian Luyindama oldu.



3

Christian Luyindama bu sezon gerek yaşadığı sakatlıklar gerek formsuz durumu nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çeken isim oldu. Yaptığı hatalarla da yoğun tepki gösterilen futbolcuyla devre arasında yolların planlanması planlanıyor.



4

Sarı kırmızılılarda yolların ayrılacağı Christian Luyindama'ya sürpriz bir talip çıktığı aktarıldı. İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ün yıldız futbolcuyla oldukça yakından ilgilendiği öğrenildi.



5

Galatasaray'da bu sezon istenilen performansı bir türlü veremeyen, Christian Luyindama ile Volkan Demirel'in takımı Fatih Karagümrük'ün oldukça yakından ilgilendiği öğrenildi. Hatta futbolcu için Volkan Demirel'in özellikle yönetime istekte bulunduğu belirtiliyor.



6

İstanbul ekibinde Benatia'nın futbolu bırakmasından sonra stoper bölgesinde eksiklik yaşayan ve bu bölgeye mutlaka transfer düşünen siyah kırmızılı ekibin Luyindama'yı sezon sonuna kadar kiralayacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR