Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan Edin Visca Açıklaması!

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Bosnalı yıldızı Edin Visca'nın Trabzonspor'a transfer olmasının ardından açıklamalarda bulundu.

05.01.2022-18:09 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-18:09)

Spor Toto Süper Lig'in son yıllarda en çok konuşulan transferlerinden biri bugün gerçekleşti. Ülkemizde senelerdir Medipol Başakşehir forması giyen Bosna Hersekli yıldız futbolcu Edin Visca, bugün itibariyle Süper Lig'in lideri Trabzonspor'a imza attı.

Edin Visca Transferi

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Edin Visca'nın Trabzonspor'a transferinin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Yaklaşık 2 aydır Visca transferi için Trabzonspor ile görüşüyoruz. Bu transferin gerçekleşmesi için birçok etken vardı. Visca da bu konuda istekliydi. Trabzonspor'a transferi konusunda yardımcı olmamızı istedi. Biz de nihai kararı bugün verdik. Visca, Başakşehir’in sembollerinden biri. Bu kulübe verdiği, yaşattığı her şey için sonsuz teşekkür ediyorum. Visca ile konuştuğumda kendisi de Trabzonspor'a gitmesi konusunda benden izin istedi. Ben de kendisinin transferine engel olmadım. Visca uzun yıllardır bu ligin en iyi oyuncuları arasında. Biz onunla burada önemli başarılar imza attık. ' ifadelerini kullanarak transferin perde arkasıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal