Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, hakemler hakkında alınan karara tepki gösterdi!

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Federasyonu'nun hakemler ile ilgili almış olduğu karara tepki gösterdi.

10.03.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-16:59) Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, hakemler hakkında alınan karara tepki gösterdi!

Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz günlerde Merkez Hakem Kurulu ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından FIFA kokartlı bir çok hakemi sezon sonuna kadar görev alamayacağını açıklamıştı.

Hakem kararına tepki büyüyor

Federasyonun almış olduğu bu karar tüm spor kamuoyundan büyük bir tepki toplarken, Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamayla birlikte alınan karara tepkisini dile getirdi.

Başakşehir'den hakem tepkisi

Başkan alınan kararı beğenmedi

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, hakemler hakkında alınan karar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ;

' İsimler değil, sistemi tartışıyoruz. Görüş ayrılıkları da var. Hepimizin temennesi Türk futbolunun doğru bir sistemi planlamak. Rapor gelmeden kararın açıklanması yanlış olmuştur. Bu kararımızın arkasındayım. Bu hakemler gitti, bundan sonra bütün maçlar dört dörtlük mü olacak? Onu mu anlayalım? Öyle bir şey de anlamıyoruz. Şu anda içeride de performans düşüklüğü olanlar var. Tekrardan bu alınan kararı doğru bulmadığımı ifade etmek istiyorum. '

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal