Mecnun Otyakmaz'dan Maç Sonu Şaşırtan Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında konuk ettiği GZT Giresunspor ile 0-0 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, son maçlarda önemli puanlar kaybettiklerini söyledi.

06.11.2021-17:24 - (Son Güncelleme: 06.11.2021-17:24) Mecnun Otyakmaz'dan Maç Sonu Şaşırtan Açıklamalar

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi sahalarında oynadıkları Giresunspor ile berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GİRESUNSPOR MAÇINDA PUAN KAYBEDİLDİ...

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Demir Grup Sivasspor, kendi sahasında Giresunspor'u konuk ettiği karşılaşmada sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılarak kendi sahasında önemli bir puan kaybetti.

SİVASSPOR 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR!

Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de son 5 haftadır puan kaybederken, Beşiktaş'a 2-1 mağlup olmasının ardından Antalyaspor, Adana Demirspor, Altay ve son olarak Giresunspor ile berabere kalmıştı.

MECNUN OTYAKMAZ'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Giresunspor karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

ÇOK ÖNEMLİ PUANLAR KAYBETTTİK

Bu son 4 maçın 3'ünün içeride olduğunu düşünürsek bizim için çok önemli olan puanları kaybettik. Maalesef son maçlarda oyuna sonradan katılan futbolcular fazla etkili olamıyor, katkıda bulunamıyorlar. Mutlaka takımımızın performansını artırması lazım. Bireysel performansların artması lazım ki taraftarımız rahat etsin. Böyle avantajlı maçları kaçırmayalım.

BUNLAR ARTIK BAHANE DEĞİL

Evet sezona erken başladılar, çok maç oynadılar, yoruldular. Sakatlıklar da oldu ama bunlar artık bahane değil. Evinizde kazanabileceğiniz ayardaki takımlara 3 maçtır puan kaybediyorsanız burada bir sorun vardır. Bu sorunun da bir an önce giderilmesi lazım.

TARAFTARLARIMIZA VERİLEN CEZA İLE İLGİLİ...

Zaten pandemiden dolayı önemli seyirci kaybına uğramıştık. Taraftar sayımız da zaten 5-6 binin üzerine çıkmıyordu. Onun da maalesef kötü bir hakem yönetimine verilen tepkiden dolayı önemli bir kısmı ceza aldı. Boş stada oynadık. Tabii taraftarımızın olmaması da skor anlamında kısır kalmamıza neden oluyor. Taraftar çok önemli itici güç.

HAKEMLER ÇOK FORMSUZ

Merkez Hakem Kurulu da formsuz. Şimdi yeni bir Merkez Hakem Kurulu başlıyor bakalım. Daha önce Ahmet Ağaoğlu başkan da söylemişti. Yöneticiler, futbolcular, federasyonlar, Merkez Hakem Kurulları değişiyor ama maalesef hakemler hiç değişmiyor. Her ne olursa olsun yine bu hakemlerle devam edeceğiz. Onların da performanslarını artırmasını diliyorum. En azından adalet açısından ümit ediyoruz. Bugün skora etki edecek çok hataları olmadı, ufak tefek şeyler oldu. Bunlara zaten razıyız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal