MEB personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? 5 bin sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 5 bin kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyurusunu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirmişti. Bakanlığın duyurusu üzerine internet üzerinden MEB personel alımı ile ilgili araştırmalar arttı. Peki MEB personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? 5 bin sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler? İşte tüm merak edilenler...

21.03.2023-12:21 - (Son Güncelleme: 21.03.2023-12:21) MEB personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? 5 bin sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in geçtiğimiz günlerde bakanlığın merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 5 bin kişilik sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) 5 bin sözleşmeli persone alımı yapacağını öğrenen vatandaşlar ise ilan hakkında bilinmesi gerekenleri öğrenmek için arama motorlarında araştırmalara başladı. Peki MEB personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? 5 bin sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler?

MEB personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 5 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağını sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, Merkez Taşra Teşkilatında 250 büro personeli ve 4 avukat alımı yapılacak. Taşra Teşkilatında ise 4.000 büro personeli, 100 mühendis, 125 diyetisyen, 500 hemşire ve 21 avukat istihdam edilecek.

MEB Personel Alımı

MEB personel alımı başvurularının ne zaman yapılacağı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

5 bin sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler?

Bakan Özer, MEB’e alınacak olan 5 bin sözleşmeli personel alımı başvuru şartlarının ilerleyen haftalarda netlik kazanacağını belirtti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal