MEB İl içi atama, tayin, yer değiştirme sonuçları nereden nasıl öğrenilir? MEBSİS İl içi atama sonuçları öğrenme

İl içi atama bekleyen öğretmenlerin gözü kulağı Milli Eğitim Bakanlığı'nda. Bakanlıktan beklenen açıklama geldi mi? Tayin bekleyen, il içi atama ve yer değiştirme tarihlerini bekleyen öğretmenler için tayin, yer değiştirme sonuçları nereden nasıl öğrenilir? İl içi atama sonuçları öğrenme hakkında detaylı bilgiler haberimiz devamındadır..

26.05.2022-14:44 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-14:44) MEB İl içi atama, tayin, yer değiştirme sonuçları nereden nasıl öğrenilir? MEBSİS İl içi atama sonuçları öğrenme

İl içi atama ve yer değiştirme takvimini bekleyen birçok öğretmen mevcut. İl içi atama bekleyen öğretmenler başvuruları biran önce yapabilmek için heyecanla beklemekte. MEB Personel Genel Müdürlüğü'nce yapılması beklenen açıklama ne zaman gelecektir? 2022 İl içi atama tarihleri ne zaman olacak?

İl içi atama beklemekte olan öğretmenler için daha resmi bir açıklama gelmedi. MEB ten beklenen açıklama yine 2021 yılına yakın tarihler arasında yapılması beklenilmekte. Açıklamalar geldiğinde sitemizden öğrenebilirsiniz.

2021 senesi il içi atamaları

Başvurular 8-14 Temmuz tarihleri arasında yapıldı.

İl içi atama sonuçları 27 Temmuz tarihinde açıklandı.

Görevden ayrılma işlemi ise 2 Ağustos 2021 tarihinde yapıldı.

İl içi yer değiştirme, hizmet puanındaki üstünlük göz önüne alınarak ve öğretmenlerin tercihlerine de dikkat ederek valilikler tarafından yapılacaktır. Hizmet puanındaki eşitlik durumunda sırasıyla; öğretmenlikte yapılan hizmet süresi daha fazla olan, öğretmenlik mesleğine daha önce başlamış olana öncelik verilecek; eşitliğin devamında ise atanacak olan öğretmen bilgisayardaki çekilen kura ile belirlenecektir.

Öğretmen il içi atama sonucunu nasıl öğrenebilir?

Sonuçları https://personel.meb.gov.tr/ adresinden öğrenebilirsiniz.öğretmen

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal