MEB Açıkladı: Bu Öğrenciler Uzaktan Eğitime Devam Edecekler

Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada 'Kronik rahatsızlığı olan öğrencilerimizin, gerekli belgeleri okullarına iletmeleri halinde, eğitime uzaktan devam etmeleri sağlanacak.' dedi.

08.09.2021-10:07 - (Son Güncelleme: 08.09.2021-12:26) MEB Açıkladı: Bu Öğrenciler Uzaktan Eğitime Devam Edecekler

MEB'in yaptığı duyuruya göre, kronik hastalığı olan çocuklar da mazeretli sayılacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Covid-19 hastası olan ya da temaslı olması sebebiyle karantinadaki öğrencilerin e-Nabız'dan aldıkları belgeyi okullarına verdikleri takdirde mazeretli sayılacağı bildirildi. Alınan karara göre, kronik hastalıklar listesinde yer alan çocuklar da mazeretli olacaklar.

MEB YENİ KARARI AÇIKLADI

MEB'den yeni koronavrüs kararı çıktı. Bu karara göre resmi ve özel tüm okul ve eğitim kurumlarındaki öğrenim gören öğrencilerden Sağlık Bakanlığı e-Nabız Sistemi'nde kronik hastalıklar listesinde bulunanlar hastalığa ait raporlu öğrenciler ile Covid -19 hastası veya temaslı olduğu için tedavi veya karantina sürecindeki öğrenciler mazeretleriyle ilgili e-Nabız Sistemi'nden alacakları belgeyi okul müdürlüklerine ilettiklerinde mazeretli olacaklar. Öğrencilerin sınavları da karantina bitince okul müdürlükleri tarafından belli olan tarihlerde kayıtlı oldukları okullarda olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal