21.01.2022-14:10 (Son Güncelleme:21.01.2022-14:29)


1

Fenerbahçe'den Belçika ekibi Beerschot'a kiralanan futbolcu ile ülkesinin Penarol takımının ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun özel isteği doğrultusunda sarı lacivertlilere katılan ve o dönem transferi büyük ses getiren Uruguaylı futbolcu Lemos ile ilgili ciddi gelişmeler yaşanıyor.



3

Yıldız futbolcu sezon başında Fenerbahçe'den Belçika ekibi Beerschot'a kiralanmıştı. Belçika ekibine transfer olan futbolcuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.



4

Uruguay ekibi Penarol'un sezon başında Fenerbahçe'den Belçika ekibi Beerschot'a transfer olan futbolcunun transferi için devreye girdiği öğrenildi.



5

Uruguaylı futbolcuyla ilgili gelen son bilgilere göre transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu ifade ediliyor. Sakatlığı nedeniyle çok verimli bir sezon geçiremeyen Uruguaylı yıldız stoper, Beerschot forması ile 8 lig maçı ve 1 kupa maçı olmak üzere yalnızca 9 maçta görev aldı.



6

26 yaşındaki futbolcu bu anlamda transfer olduğu Beerschot takmında istenileni tam olarak veremedi. Belçika'da istenileni veremeyen futbolcunun ülkesinin takımı olan Penarol'a transfer olmaya oldukça sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer almakta.



7

26 yaşındaki stoper futbolcu kariyerinde Rubin Kazan, Las Palmas, Sassuolo, Fenerbahçe formalarını terletti. Son olarak ise Belçika ekibi Beerschot'a kiralık olarak gönderildi.



8

. Futbolcu kiralık olarak gittiği Belçika temsilcisinde istenilen performansı ortaya koyamadı. Stoper futbolcu Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde takıma çok büyük umutlarla kapılmıştı. Fakat sergilediği başarısız performans nedeniyle gerek Fenerbahçe taraftarlarının gerek Fenerbahçe takımının yoğun tepkilerini çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR