21.01.2022-13:12 (Son Güncelleme:21.01.2022-13:35)


1

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City transferde gözüne Fatih Karagümrük'ün futbolcusu Aleksandar Pesic'i kestirdi.



2

Acun Ilıcalı'nın kısa süre önce İngiliz ekibi Hull City'i aldığı resmen açıklandı. Acun Ilıcalı'nın İngiliz ekibini satın alması çok büyük ses getirdi. Acun Ilıcalı, Hull City'i satın almasının ardından takımına çok önemli transferler yapmak istiyor.



3

Bu anlamda ünlü iş adamı gözüne Türkiye'den önemli isimleri kestirdi. Acun Ilıcalı'nın takımına transfer etmek istediği son ismin ise Fatih Karagümrük'ün yıldız futbolcusu Aleksandar Pesic olduğu öğrenildi. Hull City'nin yıldız futbolcu için devreye girdiği öğrenildi.



4

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fatih Karagümrük'ün yıldız futbolcusu Aleksander Pesic'in transferi için devreye girdi. İngiltere Championship takımının sahibi Acun Ilıcalı'nın futbolcunun transferine çok önem verdiği vurgulanıyor.



5

Sezon başında bedelsiz olarak İstanbul ekibine gelen Sırp forvet futbolcunun, Hull City'nin teklifine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.



6

İngiliz basınından gelen son bilgilere göre Hull City, Pesic için 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında futbolcuyu transfer edecek. 29 yaşındaki yıldız golcünün 3 yıllık bir sözleşmeye imza atacağı aktarıldı.



7

Sırp golcü Pesic, Fatih Karagümrük ile bir Süper Lig sezonunda en fazla gol (12) atan futbolcu konumunda oldu. Pesic daha öncesinde kariyerinde Toulouse, Atalanta, Kızılyıldız, El İttihad, Seul ve Maccabi Tel Aviv takımlarının formalarını terletti.



8

29 yaşındaki futbolcu sergilediği performansla son olarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin transfer radarına girdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR