Matrix 4'ün Kötü Karakterinden Önemli Açıklamalar

Matrix serisinin yeni filmi heyecanla bekleniyor. Filmde kötü karaktere hayat verecek olan Neil Patrick Harris, yeni film ve karakteri hakkında açıklamada bulundu.

18.09.2020-09:50 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-09:46) Matrix 4'ün Kötü Karakterinden Önemli Açıklamalar

How I Met Your Mother dizisinin yıldızı, kendine has tarzı ile izleyenlerin ilgisini kazanan Neil Patrick, yeni karakteri hakkında konuştu.
Merakla beklenen Matrix 4 filmi kadrosunda değişiklikler olacak. Ajan Smith ya da Morpheus gibi karakterler bu kez olmayacak. Onların yerine farklı oyuncu ve karakterlerin dahil olması bekleniyor.

'HEP BÜYÜK BİR AKSİYON FİLMİNDE BAŞROL OLMAK İSTEMİŞİMDİR'

47 yaşındaki ünlü oyuncu Patrick, yeni filmi ve hayat vereceği karakteri Lana hakkında konuştu. 'Bence Lana'nın harika bir enerjisi var ve geçmişte kullandığı görsel tarzı taşımaya devam ediyor. Hep büyük bir aksiyon filminde başrol olmak istemişimdir. Bu benim için hiç kötü değil. Ama biraz yüzeysel ve kum havuzunda oynamak bana göre eğlenceli' açıklamasında bulundu.
The Matrix'te Neo rolüyle 4. defa kamera karşısına geçen Keanu Reeves, geçtiğimiz günlerde filmle alakalı, 'Bu başka bir versiyon, bir uyanma çağrısı. Ve aksiyonu harika, her şey açığa çıkacak. Üstelik geçmişe gitmek yok' açıklamasında bulunmuştu.

Matrix 4,'ün öne çıkan isimleri arasında Trinity'ye hayat veren Carrie Anne Moss, Niobe olarak Jada Pinkett Smith'in ve Merovingian olarak Lambert Wilson bulunacak. The Matrix 4'ün 1 Nisan 2022'de sevenleriyle buluşması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal