Masumlar Apartmanı’ndan beklenmedik final: Fragmandaki o görüntüler izleyenleri şaşkına çevirdi

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı’nın final fragmanı yayınlandı. Büyük beğeni toplayan dizinin final bölümünden kameralara yansıyan o anlar, dizinin hayranlarını şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

23.05.2022-13:30 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-17:54)

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Aslıhan Gürbüz’ün paylaştığı Masumlar Apartmanı, final bölümüyle izleyicisine veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin merakla beklenen 2.final fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada gündem olan fragmandaki o detay, izleyicinin gözünden kaçmadı. 

Masumlar Apartmanı’ndan beklenmedik veda

Salı akşamları TR1 ekranlarında yayınlanan, Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı, bu haftaki bölümüyle ekranlara veda ediyor. Dizinin merakla beklenen 2.final fragmanı da yayınlandı. Fragmanda, hikayenin başından kesitlere yer verilirken, ağır çocukluk travmaları olan karakterlerin, hayatlarındaki değişim herkesi duygulandırdı. Dizinin final fragmanına ise sosyal medyada yorum yağdı.

Masumlar Apartmanı final fragmanı

Oyunculardan duygusal veda

Dizinin başrolleri Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla karakterlerine veda etti. Ünlü oyuncuların paylaşımları takipçilerinden büyük beğeni aldı.  

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal