Masumlar Apartmanı İnci, Safiye ile Birlikte Aynı Evde mi Yaşayacak?

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı her salı izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizinin en son 18. bölümü ekranlara geldi. Merakla beklenen 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda bir bölüm dikkat çekti. Masumlar Apartmanı İnci, Safiye ile birlikte aynı evde mi yaşayacak?

23.01.2021-13:58 - (Son Güncelleme: 23.01.2021-13:58) Masumlar Apartmanı İnci, Safiye ile Birlikte Aynı Evde mi Yaşayacak?

Başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı 19. yeni bölüm fragmanı ile izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin bir sahnesi izleyenleri şaşırttı. Masumlar Apartmanı İnci, Safiye ile birlikte mi yaşayacak? İşte merak edilen 19. bölüm fragmanı...

MASUMLAR APARTMANI 19 YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ekranların fenomen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı yeni bölümleri ile her hafta izleyicisinin karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin 19. yeni bölüm fragmanında, Han, İnci'yi bulur ve onunla konuşmaya çalışır. Han, İnci'nin kendisini istemediğini düşünür. Ancak İnci'nin istemediği Han değil, onların evidir. Han, İnci'yi eve gelip birlikte yaşamaya bir türlü ikna edemez. 

Kardeşlerinin mutsuz olmasına Gülben ve Safiye dayanamaz. Bu konuya Gülben el atar. Gidip İnci ile konuşur. İnci'nin Han'a iyi geldiği gibi onlara da iyi geleceğine inanır. Peki İnci bu durumda ne karar verecektir? 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal