Masumlar Apartmanı 19. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı dün akşam 18. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin hayranları bu bölümden sonra hemen 19. yeni bölüm için araştırmalara başladı. Peki Masumlar Apartmanı 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

20.01.2021-15:01 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-15:01) Masumlar Apartmanı 19. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Sevilen dizi Masumlar Apartmanı dün akşam heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Naci'nin eski eşinin Gülru olduğunu öğrenen Safiye, büyük bir yıkım yaşar. Han ise, her yerde İnci'yi arar. Ancak İnci'yi ne gören ne de duyan vardır. Masumlar Apartmanı dizisinin 19. bölüm fragmanı şimdiden araştırılmaya başlandı. 

MASUMLAR APARTMANI 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Naci'nin eski eşinin Gülru olduğunu öğrenen Safiye, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Diğer taraftan da Naci'nin hastalığını öğrenen Gülru, onu hayata bağlamak için gidip Safiye'nin kapısına gider ve onunla konuşmaya çalışır. Ancak Safiye, Gülru'yu dinlemez ve onu kovar. Han, ise her yerde İnci'yi arar ama bulamaz. Bir yandan Safiye bir yandan Han ile ilgilenen Gülben, ne yapacağını şaşırır. İnci, aldığı kararla Han'ı büyük bir üzüntüye boğar. 

MASUMLAR APARTMANI 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 19 Ocak Salı akşamı yani dün akşam 18. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal