Masumlar Apartmanı Dizisinin Ceylan'ı Kimdir?

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı dün akşam 22. bölümüyle ekranlara geldi. Masumlar Apartmanı'nın bu bölümünde adını sıkça duyduğumuz Ceylan diziye dahil oluyor mu? Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir?

17.02.2021-17:09 - (Son Güncelleme: 17.02.2021-17:09) Masumlar Apartmanı Dizisinin Ceylan'ı Kimdir?

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Masumlar Apartmanı ilk bölümünden beri ilgi ile takip edildi. Dizide son birkaç bölümdür Han'ın eski sevgilisi Ceylan'ın adı çok sık geçmekte. Bu durumda izleyicilerin aklına acaba ceylan Masumlar Apartmanı'na katılacak mı sorusunu getirdi. Masumlar Apartmanı Ceylan Kimdir? 

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİ CEYLAN KİMDİR?

Ceylan, Han’ın İnci ile tanışmadan önce nişanlandığı kız arkadaşıdır. Masumlar Apartmanı'nın geçtiğimiz bölümünde Safiye’nin ağzından Ceylan isimi bir türlü düşmedi. Ceylan’ın Safiye yüzünden Han’ı terk ettiği düşünülüyordu. Fakat geçtiğimiz bölümler de Safiye Han’a 'Seni aldattı, gitmezsen Han’a söylerim.' dediğini itiraf etti. Bunun üzerine Ceylan, Han'ı terk etmiş. 

MASUMLAR APARTMANI CEYLAN DİZİYE KATILACAK MI?

Masumlar Apartmanı dizisinde Han’ın eski sevgilisi Ceylan’ın ne zaman diziye katılacağı merak ediliyor. Bir kaç bölümdür Safiye’nin ağzından bu ismin düşmemesi bunun habercisi haline geldi. Son bölümde İnci’nin künyeyi bulması da tıpkı Han’ın öğretmeni gibi Ceylan’ın da diziye eski bir anı olarak gireceği gerçeğinin kaçınılmaz olduğunu gösteriyor. Dizinin bazı hayranları ise Safiye’nin İnci ile Han’ı ayırmak için Ceylan’ı arayacağını düşünüyor.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal